fbpx

Coaching

Ontdek hier wat coaching jou gaat brengen en wat het inhoudt.

Het belangrijkste geschenk is dat je jezelf beter gaat leren kennen. Inzicht krijgen waarom je dingen doet zoals je ze doet, en wat de dieperliggende oorzaak is van jouw klachten. Van daaruit leer je om zelf keuzes te maken die bij jou passen en waar jij voldoening uit haalt. Met als gevolg dat je jezelf kan zijn en de verbinding met jezelf versterkt. Hoofd, hart en lichaam zijn meer in balans. Jouw gevoel en intuïtie spelen dan een belangrijke rol in de keuzes die je maakt.

Verder helpt het je om (emotionele) blokkades op te lossen. Voelen is helen. Je bent in staat om de juiste woorden te vinden bij je gevoel en leeft vanuit jouw waarheid.

Bij tegenslagen ervaar je een grotere weerbaarheid en vertrouw je op je innerlijke kracht. Lichamelijke klachten verminderen, je zit beter in je vel en je energie stroomt weer.

Het resultaat aan het einde van een traject is dikwijls anders dan je van tevoren verwacht. Vertrouw erop dat hetgeen zich aandient, precies is wat jij op dit moment in je leven nodig hebt.

Herken je jezelf in één of meerdere van onderstaande thema’s, gevoelens of klachten?

Deze lijst is slechts een indicatie. Staat jouw thema of klacht er niet tussen? Neem dan contact op om te overleggen of je bij mij aan het goede adres bent.

Coachen is zoeken. Ik geloof dat het antwoord op al jouw vragen al in je verborgen zit. Dus gaan we samen op zoek. Dat doe ik door aandachtig naar je te luisteren. Wanneer nodig zal ik je stilzetten, spiegelen en liefdevol confronteren. Ik ben vrij van oordeel zodat jij het vertrouwen voelt om je open te stellen.

De sessies vinden altijd buiten plaats in de natuur. Dit zorgt automatisch voor meer ontspanning, het stimuleert je geest en helpt je bij het opbouwen van conditie. Tijdens de wandelsessies maak ik gebruik van verschillende oefenvormen en de elementen in de natuur. Bijvoorbeeld ontspanningsoefeningen, een familieopstelling of lichaamsgerichte oefeningen.

De combinatie tussen het voeren van gesprekken en het voelen in je lijf, wat iets met je doet tijdens het doen van oefeningen, heeft een nog groter effect. Uiteraard altijd in overleg en binnen jouw grenzen. Daarnaast krijg je ook oefeningen mee om thuis te doen. Op die manier kunnen we sneller resultaat behalen en beklijft ‘Je Ware Ik’ ook na het traject.

Een coaching traject bestaat uit gemiddeld 8 tot 12 sessies van ongeveer een uur. Verandering kost tijd en mijn ervaring is dat die tijd ook nodig is om een duurzaam resultaat te behalen. Elk traject is maatwerk en wordt op jouw persoonlijke vragen en behoeftes afgestemd. 

Mijn kantoor bevindt zich in de buitenlucht. In de regio Noord-Holland Noord zijn veel verschillende mogelijkheden. Plekken waar ik regelmatig kom zijn onder andere:  

Op aanvraag is ook coaching mogelijk in andere delen van Noord-Holland. Eventueel kunnen we dan een deel van de sessies online doen.