E-book

Hartelijk dankvoor het aanvragen van mijn E-book. Via onderstaande link kan je het boek direct lezen. Je ontvangt ook nog een e-mail met het boek als bijlage. 

Ik wens je veel leesplezier! Je reactie op het boek is van harte welkom.

Reiservaringen

Marieke Webdesign
03/08/2023
Toen ik Rein tegenkwam op mijn tijdlijn met zijn 1 op 1 sessie, wist ik: dit wil ik proberen! Rein is een hele fijne en spirituele reisleider. Hij legt alles rustig uit, stelde mij op mijn gemak en alles mocht er zijn. Na mijn innerlijke reis voelde ik mij opgeruimd en veel relaxter. Ook nu nog. In situaties waar ik anders met een gestrekt been in zou zijn gegaan, kan ik het nu veel rustiger observeren en op een respectvolle manier reageren. Het 1 op 1 traject bij Rein is een echte aanrader!
Maurice Vollebregt
30/07/2023
Rein is een hele vriendelijke en rustige coach. Hij kan heel goed luisteren en neemt de tijd om je situatie goed te analyseren. Vervolgens heeft hij mij ontzettend geholpen met handige en doelgerichte opdrachten. Wat mij vooral aansprak is dat alle sessies en opdrachten buiten in de natuur plaatsvonden, dit helpt ook zeker in het herstelproces.
sander van der Lee
28/07/2023
Ik heb zowel de live als remote coaching als erg prettig ervaren. Rein heeft me geleerd beter naar mijn intuïtie te luisteren en bewust te worden van mijn interne stem. Rein is erg scherp met zijn vraagstelling en interventies en heeft een prettige, kalme stem. Wat ik ook fijn vond was het wandelen in de natuur en de ruimte voor humor in onze sessies. Ik zou de investering zeker aanraden, je krijgt er 2x zoveel voor terug!
Luke Walden
28/07/2023
I had the opportunity to work Rein for the last year, and it has been a journey which has really helped me with getting everything back on track. Rein really listens and understands and does all he can in a approachable way, which helped me see things clearer, and overall changed my outlook for the positive moving forward! The sessions were great, and he is always there for you which really means a lot. Thank you for everything!
Marc Routs
21/06/2023
Rein heeft een natuurlijke kwaliteit om een meditatie of coachoefening te begeleiden. Ook groepsgewijs... Alles mag zijn!
Frances Peterson
06/04/2023
Een professionele coach is Rein. Ik had een duidelijke opdracht en hier zijn we mee aan de slag gegaan. Luchtige sessies en emotionele, ze waren allen zeer welkom tijdens mijn coaching. Ik ga met volle moed en nieuwe inzichten mijn eigen levenspad vervolgen. En hou de velen opdrachtjes en gesprekken dichtbij me!
Anne Valkering
17/03/2023
Ik zou iedereen met stress-gerelateerde klachten een goed coachingstraject kunnen aanraden, omdat dit je heel goed kan helpen meer inzicht te krijgen in je patronen en de dingen waar je, vaak onbewust, tegenaan loopt. Ik vond het echt heel fijn om met Rein te werken, voelde dat hij oprecht betrokken was en echt moeite deed om zich zo goed mogelijk in te leven en met je mee te denken. Alleen dit kan al een enorme steun zijn, maar omdat Rein als ervaringsdeskundige door veel vallen en opstaan zelf heel veel heeft geleerd, is hij ook in staat om snel door te hebben wat voor jou je blinde vlekken zijn, waardoor je kan leren welke veranderingen voor jou nodig zijn om je leven soepeler te laten verlopen. Mooiste is om aan een coachingstraject te beginnen vóórdat er fysieke of mentale klachten zijn ontstaan natuurlijk! Maar ook als deze er al zijn kan een goede coach je heel goed helpen om weer in balans te komen. Ik vind Rein als coach een dikke 10 en kan hem zeker aanraden!
Karin van Dongen
09/01/2023
Vandaag had ik mijn laatste wandeling met Rein. Superfijn dat hij meeliep in mijn reis van afgelopen (zware) maanden. Gevoelsmatig heel veilig wat maakte dat ik echt alles heb durven bespreken. Het vertrouwen in mezelf komt langzaam terug en dankzij de tips van Rein heb ik echt leren luisteren naar mijn lichaam. Met vertrouwen ga ik de toekomst tegemoet, de reis gaat voort. Dank!
Niels van Maldegem
31/12/2022
Recentelijk heb ik een coachingstraject bij Rein gevolgd. Ik heb Rein ervaren als heel vriendelijk, een heel goede luisteraar en een heel kalme en rustige aanwezigheid, wat ontzettend fijn was tijdens de coachingsgesprekken. De sfeer tijdens de gesprekken is enorm belangrijk, en puur door wie Rein is als persoon is de sfeer ongedwongen, vertrouwelijk en heb ik altijd het gevoel gehad alles kwijt te kunnen. Wat ik daarnaast heel tof vond was dat de gesprekken buiten plaatsvonden en afgewisseld werden met oefeningen, waardoor je uit je hoofd komt en echt dingen kunt ervaren en voelen. Al met al heb ik veel uit de gesprekken gehaald, kijk ik met een heel goed gevoel terug op het gehele traject en ben ik ontzettend blij dat Rein een tijdje mee heeft gelopen op mijn pad. Mocht je jezelf persoonlijk willen ontwikkelen, zou ik Rein zeker aanraden als coach. Rein, nogmaals super bedankt voor jouw begeleiding!
Wendy de Jongh
28/11/2022
Ik kijk zeer positief terug op mijn sessies met Rein. Voelde als vertrouwd en veilig waardoor ik me toch open kon stellen. Ik heb mooie inzichten gekregen tijdens onze gesprekstherapieën en neem deze zeker mee.