fbpx

Burn-out coach Alkmaar

Heb je het gevoel de verbinding met jezelf kwijt te zijn geraakt? Voel je je somber, gestrest of heb je burn-out klachten? Dan ben je bij stress en burn-out coach Alkmaar op de goede plek. 

Voor wie is een burn-out coach Alkmaar?

Je voelt je opgejaagd en kunt geen rust vinden. Je slaapt slecht en kan overmand worden door angst en paniek. Lichamelijk heb je onverklaarbare klachten zoals pijn in je spieren, hoofdpijn of (lage) rugpijn. Om niet te hoeven voelen zoek je veel afleiding. Dingen waar je vroeger plezier van kreeg, zoals je werk of je vrienden, lijken je nu niet meer te interesseren.

Je verlangt ernaar om weer achter het stuur van jouw leven te gaan zitten. Patronen en gedragingen als perfectionisme, pleasen en geen grenzen aangeven wil je achter je laten. Je wilt ontdekken waar jij écht gelukkig van wordt en waar jouw innerlijk vuur van gaat branden. Met als resultaat dat je klachten afnemen en je weer moeiteloos van het leven geniet.

Werkwijze coach burn-out Alkmaar

Tijdens de coaching gesprekken gaan we opzoek naar de échte oorzaak van jouw burn-out klachten. Ik luister oordeelloos en aandachtig naar je. Hierbij geef ik je terug wat ik voel en zie en stel verdiepende vragen. Verder dragen lichaamsgerichte en inzicht gevende oefeningen bij aan een duurzaam herstel.

De coaching vindt altijd plaats buiten in de natuur in de regio Alkmaar. De natuur helpt je om tot rust te komen en dichter bij jezelf te komen. Door ontspannen te bewegen kom je uit je hoofd en komen we makkelijker bij de kern van jouw problematiek. Daarnaast is de natuur een prachtige metafoor voor het leven.

Ervaringen stress en burn-out coach Alkmaar

Over burn-out Alkmaar

Mijn zoektocht begon in 2013 toen ik werd overvallen door angst- en paniekaanvallen en uiteindelijk in een burn-out terecht kwam. Mijn lichaam trok letterlijk en figuurlijk aan de noodrem. De scheiding van mijn ouders op 10-jarige leeftijd had een diepe wond achtergelaten. De gevoelens, die ik destijds had weggestopt, kwamen nu omhoog.

Door dit aan te gaan vielen de puzzelstukjes op zijn plaats en vond ik de verbinding met mezelf terug. Mijn leven ging op de schop en sindsdien vertrouw ik op mijn gevoel en intuïtie als een kompas. Uiteindelijk verliet ik ook de financiële sector en startte ik burn-out coaching Alkmaar om andere mensen te gaan begeleiden in hun zoektocht.