Over mijn ervaring bij regressie en reïncarnatie met Rein Steinkühler

In deze podcast zijn de rollen omgedraaid en word ik voor de verandering geïnterviewd. Collega Marc Routs bevraagt mij over mijn missie en visie op het leven. Hoe ik sinds mijn burn-out 10 jaar geleden steeds meer gefascineerd raak door de magie van deze reis op aarde. Onlangs ben ik in aanraking gekomen met regressie en reïncarnatietherapie en dat zijn voor mij de meest indrukwekkende en emotionele ervaringen uit mijn leven geweest. Hoe ik in mijn eerste sessie ineens in de schoenen van mijn opa stond in de tweede wereldoorlog en tijdens een tweede sessie het pijnlijke verlies van een tweelingzusje in de baarmoeder voelde.

Luister ook vooral de podcast waarin ik Marc interview: https://www.buzzsprout.com/1756018/12062358

Dank je wel voor het luisteren! Zijn we al een connectie op LinkedIn?